Strona główna » Kultura » PIH w Bochni – galeria zdjęć

PIH w Bochni – galeria zdjęć

W walentynki, czyli w piątek, 14 lutego, w restauracji Rapsodia wystąpił PIH, jeden z najpopularniejszych polskich wykonawców hip-hopowych, muzyk, który otrzymał m.in.  3 złote płyty (za “Kwiaty Zła”, “Dowód Rzeczowy Nr 1″ i “Dowód Rzeczowy Nr 2″) oraz 1 platynową (“Kwiaty Zła”).

Raper ma na swoim koncie 9 płyt, w tym 6 solowych wydawnictw oraz 3 w kolaboracji (JedenSiedem, Chada & Pih, Skazani Na Sukcezz). Współpracował z takimi wykonawcami jak: Peja, Jamal, Pezet, Oddział Zamknięty, Reni Jusis, Fokus, Kaczor, Ero, Chada i wielu innych.

Dyskografia:

  • Wielka Niewiadoma (2000);
  • Boisz się alarmów… (2002);
  • O nas dla Was (2003);
  • Krew, pot i łzy (2004);
  • Na linii ognia (2006);
  • Kwiaty Zła (2008);
  • Dowód Rzeczowy Nr 1 (2010);
  • Dowód Rzeczowy Nr 2 (2011);
  • Dowód Rzeczowy Nr 3 (2013).

Na scenie zaprezentowali się także:
Ciuki;
Bleta/Komar (KMR);
Dj Mario;
Pasek /Tegi;
G&M Familia.

Zobacz także

Spotkanie z Jackiem Fairweatherem autorem książki “Ochotnik. Prawdziwa historia tajnej misji Witolda Pileckiego”

Stowarzyszenie Bochniaków i Miłośników Ziemi Bocheńskiej zaprasza do nowo otwartej tężni solankowej  w dniu 26 września (sobota) 2020 ...

4 komentarze

  1. na takim koncercie smiesznym tyle ludzi wiecej niz w rotundzie na ciemnej strefie

  2. co za ch***** koncert..

  3. Kali będzie w ch** lepszy

  4. Koncert Piha jak na Bochnie wypadł bardzo dobrze, a z każdym kolejnym będzie jeszcze lepiej.. czekam na następny !

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code