Strona główna » Kultura » W piątek PIH w Rapsodii

W piątek PIH w Rapsodii

W walentynki, czyli w piątek, 14 lutego, w Restauracji Rapsodia wystąpi PIH, jeden z najpopularniejszych polskich wykonawców hip-hopowych. Muzyk otrzymał m.in.  3 złote płyty (za “Kwiaty Zła”, “Dowód Rzeczowy Nr 1” i “Dowód Rzeczowy Nr 2”) oraz 1 platynową (“Kwiaty Zła”).

Raper ma na swoim koncie 9 płyt, w tym 6 solowych wydawnictw oraz 3 w kolaboracji (JedenSiedem, Chada & Pih, Skazani Na Sukcezz). Współpracował z takimi wykonawcami jak: Peja, Jamal, Pezet, Oddział Zamknięty, Reni Jusis, Fokus, Kaczor, Ero, Chada i wielu innych.

Dyskografia:

  • Wielka Niewiadoma (2000);
  • Boisz się alarmów… (2002);
  • O nas dla Was (2003);
  • Krew, pot i łzy (2004);
  • Na linii ognia (2006);
  • Kwiaty Zła (2008);
  • Dowód Rzeczowy Nr 1 (2010);
  • Dowód Rzeczowy Nr 2 (2011);
  • Dowód Rzeczowy Nr 3 (2013).

Na scenie wystąpią też:
Ciuki;
Bleta/Komar (KMR);
Znana Marka;
G&M Familia;
Dj Esel.

Bilety w cenie 20/25 zł do nabycia w Restauracji Rapsodia lub pod nr tel.: 787 749 765.

Początek koncertu o godz. 19.00 (ul. Plac Gazaris 6a). Wstęp powyżej 16 lat.

koncert PIH

Zobacz także

Natura na obrazach – wyniki konkursu

Konkurs plastyczny „Z natury” ogłoszony przez Miejski Dom Kultury w Bochni miał charakter „hybrydowy” można było wziąć ...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code