REKLAMA
Strona główna » Polityka prywatnosci

Polityka prywatnosci

Rejestracja

Osoby korzystające z rejestracji w serwisie ogłoszeń, bądź też przy zakupie prezentacji reklamowych na łamach portalu KBC24.pll, oświadczają że podane przez nich dane są zgodne z prawdą a także wyrażają zgodę (z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych) na ich przetwarzanie dla celów portalu regionalnego KBC24.pl . Każdy zarejestrowany użytkownik portalu ma prawo wglądu oraz modyfikacji swoich danych osobowych podanych podczas rejestracji. Uzyskane dane są przetwarzane przez nas w celu poznania Państwa oczekiwań, w wyniku czego możemy bardziej udoskonalić naszą ofertę oraz usługi. Poza formularzem rejestracji firm oraz formularzem w serwisie ogłoszeniowym, dane osobowe mogą być zbierane podczas organizowania konkursów oraz świadczenia innych usług w ramach portalu KBC24.pl .

Cookies

Innym sposobem zbierania przez nas informacji o użytkownikach jest stosowanie mechanizmu „cookies”. Cookies to pliki tekstowe, które serwer zapisuje na dysku urządzenia końcowego użytkownika, dzięki czemu będzie mógł go „rozpoznać” przy ponownym połączeniu. KBC24.pl używa cookies do zapamiętania informacji o swoich użytkownikach, w celu uproszczenia lub umorzenia danych operacji.

Usuwanie Plików Cookies

Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików „cookies” na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

Więcej: Polityka cookies

Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane na serwisach należących do KBC24.pl  przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum, itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. KBC24.pl nie ma możliwości zabezpieczenia swoich użytkowników przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Państwu nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Wyłączenie odpowiedzialności

Informacje zawarte w artykułach na portalu KBC24.pl są zgodne z opinią jego autorów.

Opinie wyrażone przez społeczność na forum, w komentarzach, w artykułach czytelników lub w inny sposób nie zawsze są zgodne z opinią redakcji portalu KBC24.pl

KBC24.pl oraz jego redakcja nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy. Kupujący powinien być ostrożny odpowiadając na reklamę, bądź wysyłając pieniądze. Przykładamy dużą wagę do uwierzytelnienia reklamodawcy, lecz nie możemy odpowiadać za postępowanie reklamodawców. Dane adresowe jak i szczegóły oferty każdego reklamodawcy można uznać za pewne tylko w momencie publikacji.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code